Open Space Monteverde Vecchio

Remont mieszkania w dzielnicy Monteverde Vecchio, gdzie zostały rozebrane wszystkie przegrody z dwóch pokoi, kuchni, łazienki i korytarza, aby wykonać "open space", najbardziej nowoczesny, funkcjonalny i jasny.

ŚrodowiskaPełna

Remont mieszkania w dzielnicy Monteverde Vecchio, gdzie zostały rozebrane wszystkie przegrody z dwóch pokoi, kuchni, łazienki i korytarza, aby wykonać "open space", najbardziej nowoczesny, funkcjonalny i jasny. Wiele uwagi poświęcono środkom, ponieważ wszystkie są sterowane i zarządzane przez blok sterowania, automatyki domowej. Równieżoświetlenie, różni się od instalacji opraw "Viabizzuno" ma korzyści mogą być drużyny i zarządzać z dowolnego miejsca i urządzenia, wewnątrz domu.

Do połączenia rury wydechowej kuchni na półwyspie, zainstalowaną w centrum środowiska, wykorzystano system "opieki Zdrowotnej", aby zrekompensować brak prawidłowego pochylenia.

Click here to leave a review




Produkty Powiązane