Kitchen Monteverde Vecchio

Extrapolation of the area of the kitchen, forming part of a renovation of an apartment site in Monteverde Vecchio, which for the connection of sctorico on the peninsula installed at the center of the environment, has been used the system "Sanitrit" to compensate for the absence of the right slope.

EnvironmentCuisine

Extrapolation of the area of the kitchen, forming part of a renovation of an apartment site in Monteverde Vecchio, which for the connection of sctorico on the peninsula installed at the center of the environment, has been used the system "Sanitrit" to compensate for the absence of the right slope.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kitchen Monteverde Vecchio

Kitchen Monteverde Vecchio

Extrapolation of the area of the kitchen, forming part of a renovation of an apartment site in Monteverde Vecchio, which for the connection of sctorico on the peninsula installed at the center of the environment, has been used the system "Sanitrit" to compensate for the absence of the right slope.

Related Products